Thursday, December 26th, 2013 at 17:26

‘When the weather outside is frightful, Lovebirds is so delightful!’ Zeg maar ‘dag!’ tegen (schoon)ouders, de 4-gangen afwas en de cd met kersthits op repeat, want op tweede kerstavond kun je alle overtollige kerstcalorieen eraf dansen tijdens een speciale editie van Lovebirds met DJ D-Rok & friends!

Voor de laatste editie van Lovebirds van dit fenomenale jaar nodigt DJ D-Rok niemand minder dan Leroy Rey (Wicked Jazz Sounds), Mr. Speak (BOSS) en Mr. Mendel (The Daisy Age) uit voor een kerstextravaganza vol met soul, funk, hiphop, jazz, boogie, disco en house, oftewel zwarte muziek op haar best. De dames van Jacqyjayo & Het Luxe Licht zullen er met hun spectaculaire visuals voor zorgen dat deze avond nog lang op je netvlies staat. Breng je beste moves and show some love!

Geboren en getogen Amsterdammer D-Rok begon op zijn vijftiende met draaien na vele jaren gedrumd te hebben. Aangemoedigd door Nederlandse hiphop pioniers staat D-Rok garant voor ‘straatwaarde’, maar ook voor diepe kennis van de historie van elke plaat. Hij is o.a. bekend als DJ van Caro Emerald, als resident DJ bij Wicked Jazz Sounds en de populairste donderdagavond in Amsterdam; Zwarte Koffie in Club Up.De dames van Jacqyjayo & Het Luxe Licht zullen er met hun spectaculaire visuals voor zorgen dat deze avond nog lang op je netvlies staat. Breng je beste moves and show some love!

Lovebirds december

Comments

Leave a Comment: