Thursday, December 19th, 2013 at 21:30

Zoals we beloofd hebben, laten we onze trouwe De ClubUp familie en fans niet in de steek! Op de voor ons bekende tweede donderdag van de maand lanceren we een nieuwe avond. 9 januari staat in het teken van Koffie Verkeerd waar Disco op de avond centraal staat.

Koffie verkeerd is geen verkapte House avond met hier en daar een Disco plaat, maar een feest dat trouw blijft aan het originele nummer. We blijven weg van de edits, want op deze avond staan dynamiek en vibe centraal.
Op het muzikale vlak hebben we een sterk team bij elkaar gebracht. Zo zullen Zwarte Koffie residents DJ D-Rok en Mr.Speak aangevuld worden door Mr Mendel en Lexflex die maandelijks in wisselende combinaties te horen zullen zijn.

Check snel de nieuwe page van Koffie Verkeerd. Hier zal meer info te vinden zijn alsmede mixtapes en tracks die we op de avond zelf gaan draaien.

Vanaf 9 januari nieuw op de tweede donderdag van maand: Koffie Verkeerd, puur Disco

https://www.facebook.com/puurkoffieverkeerd

Comments

Leave a Comment: