Thursday, December 19th, 2013 at 21:28

Eindelijk mag het nieuws naar buiten dat we al zo lang voor onszelf moeten houden, want er gaan wat dingen veranderen in 2014. Na anderhalf jaar in De ClubUp is het nu tijd om te groeien, en vol trots mogen we nu dan eindelijk vertellen dat we volgend jaar naar de Paradiso Amsterdam verhuizen! De eerste vrijdag van de maand zal de nieuwe vaste Zwarte Koffie avond worden en de eerste editie zal plaats vinden op 7 februari!

Bij deze willen we de Club Up bedanken voor het afgelopen anderhalf jaar, waarin we met veel plezier Zwarte Koffie georganiseerd hebben. Vooral Martijn de Vries en Orpheu de Jong verdienen even wat extra aandacht. Zij hebben ons tenslotte de kans hebben gegeven om te laten zien dat Amsterdam klaar was voor een nieuwe avond. Toch hoeven de diehard Club Up fans niet teleurgesteld te zijn, vanuit Zwarte Koffie zal er een nieuwe avond op onze vertrouwde tweede donderdag van de maand georganiseerd worden! Disco zal centraal staan en meer info zal snel volgen!

Wij kijken erg uit naar het volgende jaar en blijf vooral onze pagina in de gaten houden want hier zal je de laatste nieuwtjes, foto’s en mixtapes vinden!

Tot 7 februari in onze nieuwe thuisbasis, de Paradiso!

En zoals altijd: Zwarte Koffie, extra sterk!

zwarte_koffie_verhuis_

Comments

Leave a Comment: