Thursday, December 19th, 2013 at 21:24

De laatste editie van Zwarte Koffie in De ClubUp was er eentje die ons lang bij gaat blijven. En dankzij Jordi Wallenburg Photography kunnen we nog vaak terug kijken op deze memorabele avond. De volgende editie van Zwarte Koffie is op 7 februari in ons nieuwe thuis, de enige echte Paradiso!

Wil je zeker weten dat je onze eerste editie in de Paradiso Amsterdam niet gaat missen? Dan is het mogelijk om je nu al op attending te zetten voor 7 februari. In het evenement en op onze facebook pagina zullen we de komende tijd langzaam maar zeker los laten wat we allemaal gaan doen volgend jaar, maar nu eerst even genieten van vorige week zaterdag!

Klik hier om naar het evenement te gaan en check hier de foto’s!

zwarte koffie insta

Comments

Leave a Comment: