Saturday, June 29th, 2013 at 16:24

Juli is Zwarte Koffie maand!

Sinds onze eerste editie in juli 2012 is Zwarte Koffie in rap tempo gegroeid. Wat begon als een antwoord op alle hippe techno avonden is in korte tijd een vast gezicht in het Amsterdamse nachtleven geworden. Natuurlijk op onze vaste tweede donderdag van de maand, maar ook een keer in de twee maanden op zaterdag met de XL edities.

We willen jullie graag bedanken voor alle support in het afgelopen jaar en daarom hebben we besloten om flink uit te pakken in juli! Deze maand zal namelijk in het teken van de eerste verjaardag van Zwarte Koffie staan! Niet alleen op zaterdag 20 juli in XL vorm, maar ook op donderdag 11 juli! Een dubbele lading caffeine dus en voor ieder wat wils.

Op onze donderdag editie krijg je het vaste Zwarte Koffie recept, DJ D-Rok en Mr.Speak nemen in De ClubUp de muzikale leiding weer in handen om onze vaste donderdag gangers te bedanken voor het afgelopen jaar.

Bij de XL editie nodigen we Dj Aiscream uit om de touwtjes in handen te nemen in de Kring. Samen met LexFlex zal zij de koffie verkeerd schenken! Beide zalen zijn dus open met daar tussen een foto booth door onze huisfotograaf Jordi Wallenburg.

Trakteren hoort er bij als je jarig bent, en daarom hebben we een speciale actie. Als je nu een voorverkoop kaartje voor de XL editie koopt van €12,- kan je daar op de donderdag ook mee naar binnen. Let op, bewaar je kaartje dus goed want deze moet je dus op beide dagen bij je hebben! De vvk kaarten zijn via onze Zwarte Koffie facebook pagina en het evenement te verkrijgen!

Blijf ook onze facebook pagina in de gaten houden! Hier kondigen we nieuws en win acties aan, en zullen onze resident dj’s binnenkort weer een nieuwe mixtape online zetten!

Bereid je voor op een echte Zwarte Koffie maand, en we zien er erg naar uit om het samen met jullie te vieren!

Comments

Leave a Comment: