Sunday, April 8th, 2012 at 19:58

It’s time for a Wicked Jazz Sounds style easter! DOn’t be afraid to show up tonight since everyone is free tomorrow! it’s going to be a banger!

Wicked Jazz Sounds Clubnight -every Sunday night at Sugar Factory- DJs and musicians play together on a danceable mix of jazz, hip hop, soul, funk, house, drum & bass. Making you dance with a Smile!

Once again it’s time for Wicked Jazz Sounds! The place to be on Sunday nights. DJ’s and live musicians play together on a danceable mix of uplifting music. High level interaction is coming your way! The DJ’s provide the beats and live musicians bring out the coolest jams during the night. Tonight DJ’s Leroy Rey and D-Rok will be dropping funk, soul, hip hop, disco, house and much more! Master of Ceremony Berenice van Leer will be seducing you with her hypnotizing voice. Laurens Priem will funk you up with his guitar. And tonight’s special ‘360 Horns’ will literally blow you away! Floris van der Vlugt on sax, Robbert Scherpenisse on trumpet and Bastiaan WOltjer on Trombone! Wicked Jazz sounds’ motto: Dance with a smile!

Het is weer zondag, dus tijd voor Wicked Jazz Sounds in de Sugar Factory! Het feest waar DJ’s en live muzikanten in samen spelen, een waar spektakel! De DJ’s verzorgen de beats waarop de muzikanten de vetste jams ten gehore brengen! Vanavond weerkaatsende vetste dansvloerkrakers van toen en nu door de club. DJ’s Leroy Rey en D-Rok brengen je een mix van disco, funk, soul, hip hop, house en nog veel meer! Daarbij komt zangeres en host Berenice van Leer het team versterken met haar geweldige stem en brengt Laurens Priem de funk met zijn gitaar. En als dat nog niet genoeg is komt 360 Horns (bestaande uit Floris van der Vlugt, Robbert Scherpenisse, Bastiaan Woltjer) je de nacht uit blazen. De kaarsen blijven aan! Het motto van Wicked Jazz Sounds: Dans met een lach!

Line-up
Leroy Rey (DJ)
D-Rok (DJ)
Berenice van Leer (vocals)
Laurens Priem (guitar)

Time
23:00 – 05:00

Fee
€ 9,50 (7,50 with Danspas)

Location
Sugar Factory, Amsterdam

Tags: , ,

Comments are closed.