Saturday, September 24th, 2011 at 14:10

Club 7 – Dansen in LUX!
Na een korte zomerstop gaat dé dance-avond van LUX Club 7 op zaterdag 24 september weer van start. Vanaf nu weer elke laatste zaterdag van de maand, van 23.00 tot 04.00 uur!

Tijdens Club 7 wordt Zaal 7 van LUX omgetoverd tot een fleurig danspaleis. Met de geur van soul. En de smaak van, zeg, The Groovetube op Lowlands. Voor de muziek tekenen Leroy Rey en D-Rok (beide Wicked Jazz Sounds), Dj Chezz (Loosefit) en natuurlijk ook St. Paul (Helter Skelter, Lowlands). In afwisselende line ups draaien zij de blaren op hun vingers. De namen verraden het al, op de maandelijks terugkerende dansavond van LUX mag je een scherpe cocktail van stijlen verwachten. Een mix die goed is voor maandelijks het rood op de wangen en het zweet in de sokken. Een happening die je als swing- en feestbeest echt niet mag missen. Want Club7 staat voor 100% lekkere muziek en 100% lekker dansen, met voldoende twirl-ruimte.

Zaterdag 24 september: DJ D-Rok (Caro Emerald / Wicked Jazz Sounds) en Leroy Rey (Wicked Jazz Sounds)

Tags: ,

Comments are closed.