Tuesday, December 14th, 2010 at 23:04

Caro Emerald geeft op 21 december een derde concert in de Heineken Music Hall!
Om het jaar van haar grote doorbraak in stijl af te sluiten treedt Caro Emerald vlak voor kerst op in de Amsterdamse popzaal. Haar optredens op 22 en 23 december zijn inmiddels helemaal uitverkocht.

Wat betreft de show licht Caro alvast een klein tipje van de sluier op. “Ik kan natuurlijk nog niet te veel verklappen, maar het wordt een hele bijzondere show met een extra grote band inclusief strijkers en drummer. Ook wordt de show aangekleed met een prachtig decor in de filmische stijl van mijn album. Ik heb er in elk geval onwijs veel zin in!” aldus Caro Emerald.

De zangeres beleeft een droomjaar. Haar hits ‘Back It Up’ en ‘A Night Like This’ behoren tot de meest gedraaide nummers op radio en televisie, en het debuutalbum ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’ is al meer dan 195.000 exemplaren verkocht.

Tags: ,

Comments

Leave a Comment: